لینک به صفحه «سفر قهرمان - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد» تا ۴٠ ثانیه دیگر نمایش داده میشود.
برای مشاهده مطلب فوق از لینک مقابل استفاده نمائید: سفر قهرمان - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
سفر قهرمان - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد سفر قهرمان از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد پرش به: ، خلاصه ای تصویری از الگوی سفر قهرمان جوزف کمپل سفر قهرمان یک الگوی کلی است که ادعا میشود بیشتر اسطورههای جهان بر اساس آن پی ریزی شدهاند. این الگو نخستین بار، توسط در کتاب «قهرمان هزار چهره» (۱۹۴۹) معرفی شد و پس از آن مورد نقد و بررسی قرار گرفت و در بعضی از آثار سینمایی استفاده شد. کمبل برای این الگو، هفده مرحله یاد میکند؛ اما بیشتر اسطورهها تمام این مراحل را دارا نیستند و بعضی فقط روی یکی از این مراحل تمرکز دارند. این هفده مرحله، ذیل سه مرحلهٔ کلی «جدایی»، «تشرف» و «بازگشت» جای میگیرند. در مرحلهٔ جدایی، قهرمان از دنیای عادی به دنیای ناشناختهها سفر میکند، مرحلهٔ تشرف، شرح ماجراهای او در دنیای ناشناختههاست و بالاخره در مرحلهٔ بازگشت، او دوباره به دنیای عادی بر میگردد. محتویات پیشینه[ ] ، در کتاب «اسطورۀ تولد قهرمان» بر اساس نظریات ، مدعی شد که اسطوره مختص افراد روانرنجور است که نتوانسته اند به طور کامل امیال دوران کودکی خود را سرکوب کنند، در نتیجه همچنان نفرت به پدر و میل جنسی به مادر در آنها وجود دارد، اما از آن جا که نمیتوانند این امیال را به طور مستقیم ابراز کنند، از ابزار اسطوره استفاده میکنند، تا با همذاتپنداری با قهرمان اسطوره، به طور غیر مستقیم تا حدودی این امیال را ارضا کنند. بر همین اساس رانک مدعی شد که تمامی اسطورهها الگوی مشترکی دارند که مربوط به نیمۀ نخست زندگی قهرمان و ماجرای تولد و بلوغ اوست: قهرمان والدینی والامقام دارد، پیشگویی میشود که تولدش برای پدر (یا شخصیت پدرمانند) خطراتی دارد؛ در نتیجه پدر نوزاد را رها میکند تا بمیرد، اما حیوانات یا افرادی فقیر او را پرورش میدهند. وقتی بزرگ شد باز میگردد، پدرش را به انتقام میکُشد و به مقامی بلند میرسد. در این الگو، کشتن پدر در حقیقت نمادی است از نفرت ناخودآگاه اسطورهپرداز و مخاطبان اسطوره از پدر، بر سر تصاحب مادر. در مقابل این نظریه، بیان کرد که اسطورهها دو دستهاند: اسطورههای مربوط به نیمۀ نخست عمر، که به رابطه قهرمان و والدین میپردازد، و میخواهند سیر جدا شدن کودک از ناخودآگاه و شکل گیری خودآگاه که معطوف به جهان بیرونی است را نشان دهند. اسطورههای مربوط به نیمۀ دوم عمر، که میخواهند سیر پیوستن مجدد فرد بزرگسال به ناخودآگاه، و رسیدن به توازن میان جهان بیرون و درون را نشان دهند. جوزف کمبل در ادامۀ نظریۀ یونگ، بیان کرد که تمامی اسطورهها بر خلاف گفتۀ رانک، مربوط به نیمۀ دوم عمر قهرمان هستند، و بیانگر چگونگی رسیدن قهرمان به توازن میان جهان بیرون و درون میباشند. در نتیجه، کارکرد اسطوره تنها ارضای امیال کودکی افراد روانرنجور نیست، بلکه کمک به افراد بهنجار برای رشد یافتن و رسیدن به توازن است. کمبل هر چند وجود اعمال قهرمانی در نیمۀ نخست عمر قهرمانان اسطورهها را قبول دارد، اما آن را صرفاً مقدمهای برای اعمال قهرمانی در نیمۀ دوم عمر قهرمان میداند. شرح[ ] جدایی[ ] دعوت به ماجراجویی در ابتدا، قهرمان در حال زندگی روزمرهای است....
این مطلب در وبسایت fa.wikipedia.org منتشر شده است و «لینکـچه» در قبال آن مسئولیتی ندارد.
با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 17/10/1382 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «لینکچه» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.
با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 17/10/1382 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «لینکچه» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع مطلب و کاربران است.